00-BG-patroon-RND-sporthorses-12x4 Wolly Ann RND RND_logo_wit_DEF 00-BG-patroon-RND-sporthorses-12x4 RND_logo_wit_DEF Breolita RND 00-BG-patroon-RND-sporthorses-12x4 Wolly Ann RND RND Sporthorses RND_logo_wit_DEF 00-BG-patroon-RND-sporthorses-12x4 Top Quality Sporthorses RND_logo_wit_DEF

Wolly Ann RND

De palmares van de elitemerrie Wolly Ann is groots. Zo liep ze in 2007 naar een zeer goede IBOP score, behaalde ze zowel in 2007 als in 2008 de finale van de PAVO Cup én werd in 2008 een 7e plaats op het WK in Verden met Christa Lamoyeur aan het rijtje successen toegevoegd.
Met Vai Bruntink in het zadel liep de Stravinsky xx dochter enkele jaren later succesvol op Lichte Tour niveau.

Moeder Dolly keur pref prest v. Ulster liet als jong paard een onuitwisbare indruk achter bij de keuringsliefhebbers. Haar uitstraling en adembenemende bewegingsmechanisme maken de herinneringen aan deze tweevoudig NMK kampioene blijvend. Dolly is haar leven lang ingezet voor de fokkerij en heeft veel van zichzelf doorgegeven aan haar kinderen, waaronder Olympiade paard Just Mickey, keuringskampioene Zelly en Lichte Tour paard Wolly Ann. Dolly liep een uitzonderlijk goede IBOP proef met 92 punten, waaronder negens voor de stap en de draf. Dolly’s volle zus Celesta kreeg het prestatiepredicaat op basis van haar nationaal springende kinderen en een nationaal dressuurpaard. Uit dezelfde vertakking van deze bekende moederlijn komen het Zware Tour dressuurpaard Moedwil en het Grand Prix springpaard Jamiro.

De overgrootmoeder van Dolly, Karin keur pref prest (v. Apollo) staat aan de basis van ontelbare sportpaarden en deze moederlijn leverde onder meer de goedgekeurde hengsten Beltrum (v. Saluut), Jeudi (v. Voltaire) en Koss (v. El Corona).

Karin-stam, Merrielijn 121, fokfamilie 175

Te koop / for sale
Mail voor meer informatie: info@rndsporthorses.com

Pedigree Wolly Ann RND

RND-sporthorses-sportpaarden-dressuur

adminWolly Ann RND