Rapolitana-01-RND-sporthorses-12x4 Rapolitana RND RND_logo_wit_DEF 02-RND-sporthorses-12x4 Special Facilities RND_logo_wit_DEF

Rapolitana RND

Rapolitana RND is een volle zus van de KWPN goedgekeurde hengst Montecristo (El Corona x Clavecimbel). Deze hengst scoorde tijdens het verrichtingsonderzoek een 9 voor de stap en galop en een 8,5 voor de draf. Op vijfjarige leeftijd won Montecristo de PAVO Cup, waarna hij in 2005 met Kirsten Beckers debuteerde op Grand Prix niveau. Rapolitana RND heeft zelf Z dressuur gelopen en wordt ingezet voor de fokkerij. Ze heeft een hengstveulen van Don Schufro aan de voet. Rapolitana beweegt met veel expressie en kracht. Dit geeft zij ook door aan haar nakomelingen.

Via grootmoeder Napolita keur preferent prestatie komen we vijf voor het verrichtingsonderzoek aangewezen hengsten tegen. Twee keer tekende Havidoff voor het vaderschap. In 1998 bezette Ampere (v. Amagun) de 225e plaats op de WBFSH ranking dressuur. Meerdere merries uit deze lijn bezetten een plaats in de fokwaardenlijsten merries dressuur.


Nomia-stam, Merrielijn 54, fokfamilie 13

Pedigree: Rapolitana RND

RND-sporthorses-sportpaarden-dressuurPedigree op Horsetelex

adminRapolitana RND