Breolita RND RND_logo_wit_DEF Breolita-03-RND-sporthorses-12x4 Breolita RND RND Sporthorses RND_logo_wit_DEF RND_logo_wit_DEF Breolita RND

Breolita RND

De voorlopige keur PROK merrie Breolita RND combineert een charmante opvallende verschijning met een sterk achterbeen en een zeer expressief en opvallend voorbeengebruik. Als driejarige sloot ze de stamboekkeuring in Wijdenes af met de hoogste punten van de dag: tweemaal 85 punten, en vervolgens werd ze reservekampioen bij de driejarige dressuurmerries op de NMK in Ermelo. Tevens won ze als driejarige dressuurbelofte de Noord-Holland Cup. Haar uitstraling en expressieve bewegingsvorm geeft ze door aan haar nakomelingen. Haar eerste nakomeling, de voorlopige keurmerrie Felita RND (v. Negro), maakte dat meteen waar op de Centrale Keuring in Vrouwenpolder. Ze werd rubriekskampioen en ontving een ticket voor de NMK.

Moeder Prelita bracht acht nakomelingen, die het stuk voor stuk erg goed doen op de keuringen en in de sport. De halfzus van Breolita RND, de Rousseau-nazaat Wolita deed in 2005 goede zaken, ze werd kampioen op de Centrale Keuring in Noord-Holland en op de Nationale Merriekeuring werd ze derde. Violita (v. Rousseau) heeft in Esperance (v. Sorento) een aangewezen hengst voor het verrichtingsonderzoek. De meest bekende nakomeling van grootmoeder Lolita C is zonder twijfel het PSG/Inter I paard Zoro (v. Redford).

Bryolieta stam, merrielijn 48, fokfamilie 147

Pedigree: Breolita RND

adminBreolita RND